OVER MOGAD’OR COSMETICS

Groothandel arganolie

Bent u een bedrijf of small business ondernemer en op zoek naar een betrouwbare leverancier van pure arganolie van de hoogste kwaliteit?
Dan bent u bij Mogad’or Cosmetics op het juiste adres. Mogad’or Cosmetics is wereldwijd marktleider in arganolie met vestigingen in Marokko, USA, Australië en Europa.
Wij helpen en ondersteunen u graag bij uw aankoop. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze website of stuur uw bericht naar info@mogadorcosmetics.nl.

Slide2

Branches die bij ons inkopen: Kapsalons, Schoonheidssalons, Spa en Welness, Hammam, Beauty shops. Bij ons kunt u pure arganolie inkopen zonder lable (dit houdt in dat u zelf uw eigen merk en naam kan gebruiken).

Onze belofte

Ervaar het pure gevoel van verzorgingsproducten die op een natuurlijke en eerlijke manier zijn geproduceerd. Geniet van de wetenschap dat u uw lichaam verzorgt met de beste producten, zonder daarmee het milieu en natuurlijk uw lichaam onnodig te belasten. En, door de transparante samenwerking met boeren, telers en een lokale vrouwencoöperatie kunnen wij de hoogste kwaliteit Arganolie garanderen tegen een betaalbare prijs. Zoals het natuurlijk hoort; het beste voor iedereen.

Filosofie

“Zorgen voor jezelf en bezorgd zijn om onze planeet hoeven elkaar niet uit te sluiten.”